Čukarički: Otišao Kokeza, prekinuti pregovori

Izvor: B92, 05.Avg.2015, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čukarički: Otišao Kokeza, prekinuti pregovori

FK Čukarički saopštio je da posle odlaska Slaviše Kokeze iz Crvene zvezde ne postoji mogućnost transfera Nikole Stoiljkovića.

Zvezda je bila zainteresovana za napadača Čukaričkog, ali su svi transferi stopirani posle odlaska Kokeze.

Kokeza je u sredu podneo ostavku na članstvo u Upravnom odboru Crvene zvezde.

„Povodom sve češćih nagađanja da je FK Čukarički u pregovorima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa FK Crvenom zvezdom u vezi sa eventualnom prodajom našeg napadača Nikole Stoiljkovića, obaveštavamo javnost da su postojali određeni pregovori, ali samo i isključivo sa gospodinom Slavišom Kokezom. Obzirom na to da je gospodin Kokeza danas napustio Crvenu zvezdu, svi razgovori su istog trenutka prekinuti i do daljeg ne postoji mogućnost da Stoiljković bude prodat Crvenoj zvezdi. Ukoliko budemo imali novih i dodatnih informacija javnost će biti na vreme obaveštena“, saopštio je Čukarički.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.