Izvor: RTS, 09.Mar.2022, 17:35

Crveno-bela ekpedicija otišla u Glazgov na duel sa Rendžersom

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u Glaznovu protiv Rendžersa prvi meč osmine finala Lige Evrope. Duel se ugra u četvrtak od 21.00. Direktan prenos je na našem Prvom programu.
Crvena zvezda je završila prvoplasirana u grupi F sa 11 osvojenih bodova, čime je obezbedila direktan prolaz u osminu finala Lige Evrope.

S druge strane, Rendžers je u grupnoj fazi osvojio osam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bodova, što je bilo dovoljno za drugo mesto, ali su u doigravanju eliminisali Borusiju iz Dortmunda ukupnim rezultatom 6:4.
Ekspedicija Crvene zvezde otputovala u Škotsku, a Dejan Stanković je poveo 23 fudbalera.  
Na spisku putnika su se našli: Milan Borjan, Miloš Gordić, Zoran Popović, Kristijano Pićini, Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Radovan Pankov, Milan Rodić, Marko Gobeljić, Andrija Radulović, Seku Sanogo, Gelor Kanga, Mirko Ivanić, Slavoljub Srnić, Nenad Krstičić, El Fardu Ben, Aleksandar Katai, Filipo Falko, Rišairo Živković, Nemanja Motika, Ohi Omojuanfo i Milan Pavkov. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda proverenim snagama na Rendžers

Izvor: Danas, 09.Mar.2022

Crvena zvezda je na put u Škotsku krenula sa 23 igrača, a među njima nije bilo povređenih i oni na koje trener Dejan Stanković već izvesno vreme ne računa. Prvi meč osmine finala Lige Evrope protiv Rendžersa na programu je sutra u Glazgovu u 21.00.

Nastavak na Danas...

Stanković: Naša dužnost je dobar rezultat

Izvor: RTS, 09.Mar.2022

"Uvek smo se bazirali na tome da čitamo protivnika i po njemu se adaptiramo da li ćemo biti ofanzivni ili defanzivni i u kojoj formaciji ćemo izaći na teren. To je za nas nebitno, pokazali smo u grupi", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči prvog meča osmine finala...

Nastavak na RTS...

MEČ ISTINE! Zvezda večeras (21.00) u Škotskoj protiv Rendžersa posle više od 3 decenije igra meč 1/8 finala nekog evro takmičenja

Izvor: Kurir, 10.Mar.2022, 09:57

Fudbaleri Crvene zvezde večeras u Glazgovu (21.00) igraju prvu utakmicu osmine finala Lige Evrope protiv Rendžersa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.