Crveno-bela bomba, reprezentativac Srbije sve bliži Marakani!

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2019, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Crveno-bela" bomba, reprezentativac Srbije sve bliži Marakani!

Zvezda postigla načelni dogovor, sve bi moglo biti gotovo za 48 sati.

Crvena zvezda je stigla u Helsinki gde je očekuje novi okršaj sa Fincima u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona.

U isto vreme stiže i velika vest koju prenosi Mocart sport koji piše da je Zvezda na dobrom putu da završi dolazak Darka Lazovića.

Bivši kapiten "crveno-belih" i reprezentativac Srbije je trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slobodan igrač nakon odlične sezone u Đenovi, od tada je odbio ponudu iz Kine vrednu dva miliona evra godišnje, dok takođe nije želeo u Arabiju, ali ni u Bešiktaš.

Na kraju na stolu Darka Lazovića našla se konkretna ponuda bivšeg trenera Jurića koji trenutno predvodi Veronu, ali Zvezdina ponuda je ipak izbila u prvi plan.

Međutim, ranije se spekulisalo da su Lacio i Atalanta zainteresovani za hitronogog fudbalera i to je jedino što bi moglo da pokvari posao klubu iz Ljutice Bogdana - ponuda nekog velikog italijanskog kluba.

Nje za sada nema na vidiku, a prema saznanjima Mocart sporta, srpski šampion je za prvu godinu ugovora spreman da nekadašnjem kapitenu izdvoji 600 hiljada evra uz odgovarajuće bonuse u slučaju dobrih timskih i individualnih rezultata.

Lazović bi na Marakani mogao da računa na novac za potpis slobodnog igrača, kao i rastući ugovor. Dogovor bi mogao biti postignut u roku od 48 sati.

Ovo bi bio njegov drugi mandat u Zvezdi u kojoj je proveo pet godina u periodu od 2009. do 2014. godine.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Bomba" u Zvezdi, stiže Darko Lazović

Izvor: B92, 30.Jul.2019

Srpski fudbaler Darko Lazović mogao da bi da se vrati u Beograd i ponovo obuče crveno-beli dres...Kako je preneo Mozzartposrt, Crvena zvezda je na pragu dogovora sa Lazovićem, kome je istekao ugovor sa Đenoom, a odbio je ponude iz Kine, Emirata i Turske...Kako stoji u daljem tekstu, ukoliko se iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.