Crvena zvezda slavi 76. rođendan, evo koliko trofeja je do sada osvojila

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 12:03

Crvena zvezda slavi 76. rođendan, evo koliko trofeja je do sada osvojila

Radostan dan u crveno-beloj porodici.

Sportsko društvo Crvena zvezda slavi danas 76. rođendan.

Trka za titulu u Premijer ligi nije neizvesna, ali zato za plasman u Ligu šampiona jeste veoma. U njoj se nalaze Liverpul i Čelsi koji igraju večeras (21.15) na Enfildu, a i jednima i drugima je ovaj meč izuzetno važan. Kvota na keca je 2,45, na dvojku 2,95, na iks 3,30, a na 3+ 1,89. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Čelsi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Crveno-beli su osnovani 4. marta 1945. godine u Deligradskoj ulici u Beogradu, na inicijativu grupe studenata koju su predvodili Slobodan Ćosić, Zoran Žujović, Svetozar Gligorić, Nebojša Popović i drugi.

Zvezda danas ima 36 klubova, u 31 sportu, a do sada je osvojeno više od 750 trofeja, dok su crveno-beli sportisti osvojili i više od 40 olimpijskih medalja.

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Bez dileme najveći uspeh ostvarili su fudbaleri, koji su 1991. godine osvojili titulu prvaka Evrope i sveta, a najbolji u Evropi bili su i atletičari, vaterpolisti, karatisti i košarkašice.

Crvena zvezda će na svečanosti na stadionu "Rajko Mitić" obeležiti jubilej i proglasiti najbolje pojedince i klubove u 2020. godini.

🔴⚪️

7️⃣6️⃣ godina naše Crvene zvezde ❤️#CrvenoBelaPorodica #kkcz #TogetherWeStand pic.twitter.com/PrkeRDojQ9

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) March 3, 2021
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.