Crvena zvezda posle fuzije sa LASK-om promovisala ženski tim

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Jun.2011, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda posle fuzije sa LASK-om promovisala ženski tim

Crvena zvezda želi da ima šampiona i u konkurenciji dama. U tom pravcu je sklopljena poslovno–tehnička saradnja između crveno–belih i lazarevačkog LASK–a. Po tom sporazumu ženska ekipa iz Lazarevca je postala deo Crvene zvezde čime je tim sa Marakane otišao u korak sa onim što UEFA i FIFA propagiraju, a to je da svaki klub mora da ima pored muške i žensku sekciju, kao sekciju za mali fubal.

Na konferenciji za štampu u prostorijama crveno–belih održanoj povodom promovisanja ugovora, prisutnima su se obratili zamenik sportskog direktora FK Crvena zvezda, Goran Vasilijević, budući trener Zvezdinih dama, Darko Stojanović i kapiten ekipe, Ivana Erac.
Pratimo trendove koje propagira UEFA, a po njenim pravilima, u našem sastavu moramo imati i ženski fudbalski klub. Još uvek nisu precizno definisane pozicije, ali Darko Stojanović će za sada voditi brigu o ženskoj sekciji. Posebno mi je drago to što su se, otkad se čulo da će doći do fuzije, javile već neke igračice, reprezentativke, koje bi želele da igraju za Crvenu zvezdu – rekao je Vasilijević.
Inače, ženski seniorski tim Crvene zvezde će svoje utakmice igrati kao predigru muškom timu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.