Crvena zvezda poražena od Juga u meču bez značaja

Izvor: Blic, 27.Feb.2013, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda poražena od Juga u meču bez značaja

Vaterpolisti Crvene zvezde izgubili su u Dubrovniku od Juga sa 5:10 (2:2, 2:3, 0:3, 1:3), u poslednjem kolu takmičenja u Grupi B Lige šampiona.

Crvena zvezda je kao drugoplasirana u grupi, ranije obezbedila plasman u osminu finala ovog takmičenja, a u Dubrovniku je igrala bez Rađena i Pijetlovića.

Vaterpolisti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Partizana igraju u Turskoj sa Galatasarajom, meč koji takođe nema takmičarski značaj, pošto su ranije obezbedili plasman u dalje takmičenje, dok vaterpolistima Vojvodine treba pobeda u Novom Sadu protiv Breše da bi učestvovala u osmini finala.

Povezane vesti: Vaterpolisti Zvezde čak 24 puta zatresli mrežu Krojclingena Vaterpolisti Zvezde blistali u Monpeljeu, plasirali se u osminu finala LŠ Prlainović: Hvala navijačima, nije bilo realno da sada pružimo otpor Jugu Kreće novi srpski vaterpolo šou: Partizan, Zvezda i Voša u Ligi šampiona
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Poraz Zvezde u Dubrovniku

Izvor: B92, 27.Feb.2013

Vaterpolisti Crvene zvezde poraženi su od Juga u Dubrovniku sa 10:5 u poslednjem kolu grupe B Lige šampiona...'Crveno-beli' su još ranije obezbedili drugo mesto u grupi i plasman u osminu finala, a u Dubrovniku su igrali bez Nikole Rađena i Duška Pjetlovića...U redovima osvajača Kupa Srbije, Andrija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.