Crvena zvezda pobedila Ankaran

Izvor: Studio B, 24.Jan.2015, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda pobedila Ankaran

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su danas ekipu slovenačkog drugoligaša Ankarana sa 3:1, u drugoj kontrolnoj utakmici tokom priprema u Sloveniji za nastavak sezone.

Strelci su bili Jović u 6, Gavrić u 13. i Parker u 15, dok je domaćin izjednačio u 39. minutu posle kornera.

Crveno-beli su prethodno u sredu pobedili Tolmin sa 3:0, a u poslednjem pripremnom meču sastaju se 27. januara sa ekipom prvoligaša Kopra.

Ekspedicija Crvene zvezde vraća se u Beograd 28. januara i posle nekoliko dana otputovaće u Tursku na drugi deo priprema.

 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

BILO JE SVEGA: Golovi, prilike i zanimljivo izvođenje auta sa meča u Kopru (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2015, 00:21

Crvena zvezda je i u drugom meču odigranom na pripremama u Sloveniji zabeležila trijumf pošto je posle tolmina pao i Ankaran koji je poražen sa 3:1.. . Golove za crveno-bele postigli su Jović, Gavrić i Parker u prvom poluvremenu, dok u drugom delu crveno-beli nisu uspeli da savladaju golmana slovenačkog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.