Crvena zvezda osvojila Žućkovu levicu

Izvor: RadioCity.rs, 23.Feb.2015, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda osvojila Žućkovu levicu

Crveno-beli su u finalnom mecu u Čairu pred više od 4.500 gledalaca, baš kao i prošle godine u Beogradu (81:80), posle dramatične borbe pune preokreta,  savladali mladi i talentovani tim Mega Leksa.
Trofej Žućkove levice, kapitenu Crvene zvezde Luki Mitroviću, uručio je Dragan Đilas, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, dok je medalje finalastima podelio gradonačelnik Niša, Zoran Perišić.
Sa učinkom >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << od 21 poena, 12 skokova i indeksom uspešnosti 29, kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović, bio je najblji strelac, ali i MVP finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća. Nagrade Luki Mitroviću uručili su Đorđe Korać, rođeni brat legendarnog Radivoja i reprezentativac Srbije Miroslav Raduljica.

Na poluvremenu finalne utakmice, Dragan Đilas, predsednik Košarkaškog saveza Srbije, uručio je plaketu Zoranu Perišiću, gradonačelniku Niša i Urošu Parliću, predsedniku K.K. Konstantin, u ime odlične organizacije finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća.

Uroš Parlić je umetničkim slikama darivao Boru Stankovića, počasnog predsednika KSS i Đorđa Koraća, povodom 50 godina nacionalnog Kupa.

Plakete su dobili i Aleksandar Đorđević, selektor reprezentacije Srbije kao i Dejan Tomašević, potpredsednik KSS, zadužen za takmičenje.

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Mitrović: Najdraži trofej

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2015

Najbolji strelac i MVP finalne utakmice Kupa Radivoja Koraća Luka Mitrović rekao je danas da mu je trofej u Nišu najdraži u dosadašnjoj karijeri, pošto je prvi otkako nosi kapitensku traku..."Prvi trofej ove godine, prvi za mene kao kapitena, zato mi je još draži, nadam se da ćemo ovako nastaviti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.