Crvena zvezda nema para za Jovetića

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Sep.2013, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda nema para za Jovetića

Crvena zvezda mnogo lakše diše od kako je krenula sa podmirivanjem dugova bivšim igračima.

U prvoj turi kompletno su isplaćena petorica od jedanaestorice igrača: Nikola Stevanović (400 evra), Miloš Savić (2.000), Dragoljub Perović (2.000), Milan Ivančev (4.810) i Đorđe Pešić (4.500), a jedan deo novca dobili su Srđan Trivundža i Ognjen Jokić.
Dok na red ne dođe druga rata (20. septembar), u klubu se bave >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << licenciranjem tima. Ono je zakazano za četvrtak, samo je pitanje hoće li na vreme stići neophodni papiri za igrače koji su došli iz inostranstva.
- Računamo na braću Radoša i Miloša Pešića, Milana Pavlova, Milana Kosanovića i Nemanju Grbovića. Oni su prošli kompletne pripreme – navodi trener Nenad Peruničić.
U planu je bio i srednji bek Marko Jovetić (32) iz Lovćena. Vođeni su razgovori sa Beograđaninom, da li je došlo do dogovora?
- Prošlo je vreme kada su se stvari radile na silu. Ako budemo u situaciji da ga angažujemo, to ćemo i učiniti. Ali, nema smisla da potpisujemo ugovor sa čovekom ako para nemamo. Sigurno nećemo praviti neki suvišan trošak.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.