Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2012, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda iznosi finansijski izveštaj u javnost

BEOGRAD -

Fudbalski klub Crvena zvezda danas će izaći u javnost sa finansijskim analizama od 1996. godine.

Kako je novinarima na Malom Kalemegdanu rekao potpredsednik Upravnog odbora Zvezde Nebojša Čović, koji je i predsednik košarkaškog kluba, biće potrebno najmanje pet godina da se nešto uradi po pitanju finansija.

"Bez pet godina ništa značajno, što se finansijskog dela tiče, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << neće moći da se uradi, što će imati uticaj na sportske rezultate, a to se nekome neće svideti", rekao je Čović.

Konferencija za medije povodom finansijskog stanja u klubu održaće se danas od 11.30 na stadionu Crvene zvezde.

Čović je kazao da je sasvim drugačija situacija u fudbalskom klubu Crvena zvezda u odnosu na košarkaški.

"Sasvim su drugačija pravila igre, ambijent, druga dimenzija između košarkaškog i fudbalskog kluba. U košarkaškom su svi igrači u vlasništvu kluba, dok to nije slučaj u fudbalskom. Bio sam iznenađen kada sam to čuo i taj princip mi se uopšte ne sviđa", kazao je Čović.

Fudbalskim klubom od odlaska predsednika Vladana Lukića upravljala je Radna grupa na čelu sa Draganom Džajićem, dok je Čović bio potpredsednik zadužen za finansije.

U međuvremenu, na Marakani su održani izbori, Džajić je postao predsednik kluba, a Čović potpredsednik Upravnog odbora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.