Izvor: TvojPortal.com, 27.Jan.2012, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda izgubila od Zete, Robi nezadovoljan

Izvor: vesti online
Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su u Golubovcima od Zete sa 2:1 u prijateljskoj utakmici, a trener crveno-belih Robert Prosinečki bio je izuzetno nezadovoljan posle poraza.



Golove za Zetu postigli su Vladimir Boljević u 67. i Vojin Perazić u 85. minutu, dok je strelac za crveno-bele bio napadač iz Gane Natanijel Asamoa koji se nalazi na probi u beogradskom klubu.

Zvezda je u prethodna dva pripremna meča u Crnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Gori pobedila Grbalj sa 4:0 i Petrovac sa 2:1.
"Naravno da sam nezadovoljan, ne toliko zbog rezultata, jer već sam rekao da je u ovoj fazi priprema rezultat manje bitan, već zbog nezalaganja pojedinih igrača, odnosno izostanka želje. Nismo pokazali ni delić kvaliteta koji imamo, i za to smo sami krivi, mada priznajem da zasluge za to nose i katastrofalni uslovi za igru. Čestitam ekipi Zete koja je igrala muški i borbeno".

"Mi jednostavno nismo mogli i umeli da pokažemo svoj kvalitet. Utakmica je često izgledala kao prvenstvena, a ne prijateljska, čak je bilo i pregrubih startova, ali šta je tu je", kaže Prosinečki.
Opsirnije procitajte na ovom linku.

fudbalzvezdaPripremezeta

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.