Crvena zvezda izdala saopštenje zbog događaja na meču sa Žalgirisom

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 13:26

Crvena zvezda izdala saopštenje zbog događaja na meču sa Žalgirisom

Crveno-beli su poraženi u interesantnom duelu.

Košarkaši Crvene zvezde su izgubili sa 91:93 na svom terenu od Žalgirisa u meču 26. kola Evrolige.

Navijači nezadovoljni odlukama sudija, pogotovo onima na samom kraju susreta, su zasuli čitav parket predmetima, zbog čega se oglasila Zvezda.

Crveno-beli su izdali hitno saopštenje u kom kažu da su identifikovali svakoga ko je ubacio nešto na parket.

- KK >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvena zvezda je tokom noći, po hitnom postupku identifikovao više osoba koje su u toku, i po završetku utakmice protiv Žalgirisa, bacila predmete na teren, i u pravcu sudija ovog meča, oštetili tunel i pokušali da naruše fizički integritet pojedinih aktera ove utakmice. KK Crvena zvezda sa žaljenjem konstatuje da su bez obzira na sva dešavanja tokom utakmice, incidenti na kraju utakmice bacili su senku na sve napore kluba da organizuje utakmicu bez incidenata. Klub je u kontaktu sa nadležnim organima koji će nakon što budu prikupljeni svi neophodnu podaci i budu identifikovana sva lica, reagovati u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima dok će klub u skladu sa internim pravilima tim licima oduzeti sezonske karte i zabraniti ulaz na utakmice u organizaciji kluba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.