Crvena zvezda - Kahasol 36:46 (poluvreme)

Izvor: Mondo, 12.Dec.2012, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda - Kahasol 36:46 (poluvreme)

Španski tim brzo stekao desetak poena prednosti i otišao na odmor sa solidnom zalihom, uprkos naporima crveno-belih da uhvate priključak.

Košarkaši Crvene zvezde Diva gube od Kahasola 36:46 (12:25, 24:21) u meču poslednjeg kola H grupe Evrokupa.

Ovaj meč za crveno-bele nema rezultatski značaj, pošto su obezbedili prvo mesto, ali su u najavi isticali da će učiniti sve da se iskupe za slabu igru i poraz od Budućnosti minulog vikenda.

Kahasolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pobeda u Pioniru može da donese plasman u Last 16 fazu.

Tim Aita Renesesa na početku se bolje snašao u brzoj igri, u kojoj je Zvezda mnogo grešila u odbrani, a napad nije bio ni blizu izdanja iz mečeva protiv Orleana ili Sasarija.

Od koša Vuka Radivojevića za 9:9 u petom minutu, crveno-beli su do kraja četvrtine ubacili samo tri slobodna bacanja, a gosti nemilice punili njihov koš, posebno Luka Bogdanović (10 za četvrtinu, 12 za poluvreme).

Kahasol se serijom od 9:0 odlepio na 9:18, zatim i na 11:25. Zvezda je u drugoj deonici pokušala agresivnijom igrom da izbaci goste iz ritma i u tome uspevala samo na mahove.

Dovoljno je reći da je "minus 10" na poluvremenu najbliže što su uspeli da priđu učenici Vlade Vukoičića.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crvena zvezda - Kahasol 52:61 (kraj 3/4)

Izvor: Mondo, 12.Dec.2012

Španski tim brzo stekao desetak poena prednosti i uspeo da je održi do početka poslednje četvrtine, uprkos naporima crveno-belih da uhvate priključak...Košarkaši Crvene zvezde Diva gube od Kahasola 52:61 (12:25, 24:21, 16:15) u meču poslednjeg kola H grupe Evrokupa...Ovaj meč za crveno-bele...

Nastavak na Mondo...

KKCZ: Dobrić potpisao

Izvor: B92, 13.Dec.2012, 12:09

Crvena zvezda DIVA potpisala je profesionalni ugovor sa Ognjenom Dobrićem (1994, 199) koji igra na poziciji krila...Dobrić je rođen u Kninu, a pred početak prošle sezone stigao je u redove crveno-belih iz Mladenovca...Pažnju na sebe skrenuo je na minulom Evroliginom kvalifikacionom turbniru za...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.