Crvena zvezda - Kahasol 52:61 (kraj 3/4)

Izvor: Mondo, 12.Dec.2012, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crvena zvezda - Kahasol 52:61 (kraj 3/4)

Španski tim brzo stekao desetak poena prednosti i uspeo da je održi do početka poslednje četvrtine, uprkos naporima crveno-belih da uhvate priključak.

Košarkaši Crvene zvezde Diva gube od Kahasola 52:61 (12:25, 24:21, 16:15) u meču poslednjeg kola H grupe Evrokupa.

Ovaj meč za crveno-bele nema rezultatski značaj, pošto su obezbedili prvo mesto, ali su u najavi isticali da će učiniti sve da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se iskupe za slabu igru i poraz od Budućnosti minulog vikenda.

Kahasolu pobeda u Pioniru može da donese plasman u Last 16 fazu.

Tim Aita Renesesa na početku se bolje snašao u brzoj igri, u kojoj je Zvezda mnogo grešila u odbrani, a napad nije bio ni blizu izdanja iz mečeva protiv Orleana ili Sasarija.

Od koša Vuka Radivojevića za 9:9 u petom minutu, crveno-beli su do kraja četvrtine ubacili samo tri slobodna bacanja, a gosti nemilice punili njihov koš, posebno Luka Bogdanović (10 za četvrtinu, 12 za poluvreme).

Kahasol se serijom od 9:0 odlepio na 9:18, zatim i na 11:25. Zvezda je u drugoj deonici pokušala agresivnijom igrom da izbaci goste iz ritma i u tome uspevala samo na mahove.

Dovoljno je reći da je "minus 10" na poluvremenu najbliže što su uspeli da priđu učenici Vlade Vukoičića.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.