Čović: Nećemo egzibicionizam!

Izvor: Mondo, 17.Dec.2012, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čović: Nećemo egzibicionizam!

Član Radne grupe i budućeg Upravnog odbora FK Crvena zvezda smatra da je Dragan Džajić mogao da ima protivkandidata na predsedničkim izborima, ali da bi takav potez bio "čist egzibicionizam".

Dragan Džajić će u narednih nekoliko dana i zvanično ponovo postati predsednik Crvene zvezde, pošto mu je na izborima koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << održavaju u ponedeljak i utorak bio dovoljan samo jedan glas "za".

Legenda crveno-belih nije imala protivkandidata, iako je malo poznati Branko Tekić želeo da se njegovo ime nađe na listi pored Džajićevog. On, međutim, nije ispunio uslove potrebne za podnošenje kandidature.

Predsednik košarkaške sekcije beogradskog kluba i član Radne grupe u fudbalskom klubu zadužen za finansije, Nebojša Čović, rekao je prilikom glasanja na "Marakani" da bi konkurencija trećoj "Zvezdinoj zvezdi" bila ravna egzibicionizmu.

"Nije niko nikome branio da se prijavi, s tim što bi to bio egzebicionizam. Dragana Džajića hoće navijači, hoće ga crveno-bela javnost", rekao je Čović.

On je istakao da će Zvezda sa povratkom Džajića na čelnu funkciju dobiti "nešto drugačiju koncepciju rada".

"Zvezda će dobiti novog-starog predsednika, s kojim je u prethodnom periodu postizala značajne i najveće uspehe. Mislim da je to jedan novi početak, u smislu nešto drugačije koncepcije rada fudbalskog kluba, koji bi trebalo da bude osnova celog sportskog društva", istakao je Čović.

Posle dvodnevnih izbora za predsednika, crveno-belima predstoje dani u kojima će odrediti i sportskog direktora (po svemu sudeći to će biti Zoran Stojadinović), generalnog sekretara (trenutno Stefan Pantović) i ostale rukovodeće funkcije.

"Imamo puno toga da uradimo do kraja godine. Skupština je 22. decembra, onda se bira Upravni odbor. Potom ćemo, nadam se, imati koncepciju za sve ono što bi trebalo da se radi u 2013. godini", najavio je Čović.

(MONDO, foto: crvenazvezdafk.com)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.