Cirbesova prva poruka po povratku u Zvezdu (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirbesova prva poruka po povratku u Zvezdu (foto)

Povratnik u redove srpskog šampiona oglasio se na Instagramu, nedugo pošto je transfer ozvaničen.

Tokom današnjeg popodneva, Crvena zvezda je prijatno iznenadila svoje navijače, zvaničnom potvrdom da se nemački centar Maik Cirbes vraća u redove crveno-belih.

Cirbes je treće pojačanje Zvezde u proteklih nekoliko dana, posle dolaska novog trenera Milana Tomića. Podsetimo, prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su novi košarkaši Crvene zvezde postali i Bili Beron i Dušan Ristić.

Ubrzo pošto je sa Zvezdom potpisao ugovor, Maik Cirbes se obratio navijačima crveno-belih na Instagramu.

''Mislio sam o tome šta da napišem... Ali sve će biti rečeno sa 'dolazim kući'. Idemo na posao'', poručio je Cirbes i izazvao dosta pozitivnih reakcija.

-

I was thinking about what to write..but everything said with “I’m coming home”... ❤️⚪️❤️⚪️❤️⚪️ #letsgotowork

Објава коју дели Maik Zirbes (@maikzirbes33) дана 17. Јул 2018. у 5:48 PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Donald NIJE potpisao, vratio bi se u Zvezdu? (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2018, 00:08

Preneli smo na početku večerašnje utakmice da je i Mičel Donald došao da podrži Zvezdu protiv Spartaksa, a nešto kasnije je u razgovoru sa novinarima otkrio kakav je njegov trenutni status...Bivši kapiten Crvene zvezde izazvao je pravo oduševljenje svojim večerašnjim dolaskom na ''Marakanu'',...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.