Cirbes ponovo slab, da li je on razlog Zvezdinog poraza?

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2016, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cirbes ponovo slab, da li je on razlog Zvezdinog poraza?

Košarkaši Crvene zvezde večeras su izgubili prvu utakmicu četvrtfinala, ali još uvek nije ništa izgubljeno.

Crvena zvezda nije uspela da savlada CSKA u Moskvi u prvoj utakmici četvrtfinala, fantastičan je danas bio Miloš Teodosić koji je potpuno rasturio ekipu Dejana Radonjića.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda se držala u igri sve do samog kraja kada je ekipa CSKA iz Moskve stigla i do deset poena prednosti i kada je već sve bilo nedostižno.

Kao jedan od glavnih krivaca za Zvezdin novi poraz navijači okrivljuju sudije, ali i Maika Cirbesa koji nikako nije na svom najvišem nivou, ne samo u ovoj utakmici, već i u poslednjih mesec dana.

Cirbes je danas imao za 25 minuta samo 6 poena (jedan pogođen šut iz igre) i sa njim na parketu Zvezda ima najslabiji skor - čak -13.

Evo samo nekih tvitova nakon utakmice.

Koliko je Cirbes precenjen igrač.

— Nemanja (@Nemanjal87) April 12, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.