CSKA neće da Zvezdi proda Uroša Ćosića

Izvor: S media, 09.Maj.2011, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CSKA neće da Zvezdi proda Uroša Ćosića

Defanzivac CSKA Moskve, Uroš Ćosić, koji je u Crvenoj zvezdi na pozajmici, najverovatnije će samo ostati letnja transfer želja crveno-belih.

Ćosić: Hteo sam da se pojedem!

Ćosić: Ko mi je kriv što nisam napadač?

Ćosić protiv Partizana na tribinama

Ćosić: Naježio sam se pred 20.000 "Delija"

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />- Ne verujem da će Zvezda uspeti u tome da ga dovede jer CSKA nije želeo da pusti Ćosića ni kada su ga tražili pojedini engleski i holandski klubovi - izjavio je menadžer Dejan Joksimović za Sportski žurnal.

Joksimović, koji je zimus posredovao prilikom dolaska na pozajmicu Uroša Ćosića iz CSKA, kaže i da Crvena zvezda na leto jedino može da se nada produženju pozajmice taletovanog defanzivca.

- Rusi sigurno računaju na njega, pitanje je samo da li može u ovom trenutku da igra standardno. Zato su u ovom trenutku veće šanse da ponovo bude pozajmljen na šest meseci ili godinu dana.

(Foto: crvenazvezdafk.com)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CSKA ne prodaje Ćosića Zvezdi

Izvor: Vesti-online.com, 09.Maj.2011

Štoper Uroš Ćosić, koji je u Crvenoj zvezdi na pozajmici iz moskovskog CSKA, najverovatnije će samo ostati letnja transfer želja crveno-belih..."Ne verujem da će Zvezda uspeti u tome da ga dovede jer CSKA nije želeo da pusti Ćosića ni kada su ga tražili pojedini engleski i holandski klubovi",...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.