Izvor: HotSport.rs, 18.Avg.2016, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRVENO-BELI SLEŽU RAMENIMA: Poslednji meč Kataija za Zvezdu? Evo šta on kaže o tome…

Fudbaleri Crvene zvezde, očekivano, bili su veoma razočarani ishodom prvog meča protiv Sasuola u Ređo Emiliji.

(Specijalni izveštač HotSporta u Ređo Emiliji – Darko Noveski)
Crvena zvezda doživela je izuzetno težak poraz od Sasuola rezultatom 3:0, a više od rezultata mogla bi navijače da zabrine igra crveno-belih, što je u izjavi posle meča apostrofirao i najbolji igrač Zvezde Aleksandar Katai.
– Nismo imali šut okvir gola. Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << što bih rekao je suvišno. Bilo je 3:0, a moglo je još više. Da se okrenemo za 360 stepeni i dobro razmislim – rekao je Aleksandar Katai.
Na pitanje da li je ovo bio njegov poslednji meč za Crvenu zvezdu, Katai nije bio decidan u odgovoru:
– Ne znam da li je ovo bio moj poslednji meč. O ponudama klubova znam samo iz novina – izjavio je najbolji Zvezdin igrač.
RASPAD SISTEMA: Debakl Zvezde u Italiji, a moglo je da bude i gore (VIDEO)
Njegov saigrač Srđan Plavšić ušao je u drugom poluvremenu, ali se samo utopio u sivilo Zvezdinog tima.
– Dao sam svoj maksimum, pokušao sam agresivnošću da nešto promenim, ali je bilo kasno. Nismo stvorili jednu šansu. Ide revanš, prednost je velika, ali ko zna uz Delije. Ozbiljna su ekipa i čestitam im na pobedi – istakao je Plavšić.
JASNA PORUKA DELIJA: Gde su beogradska deca? (FOTO)
Mihajlo Ristić je istakao Berardi nije bauk, mada tako nije delovalo na terenu stadiona ‘Mapei’.
– Loše smo igrali, ne tako u početku. Ipak pobedila je njihova taktička superiornost. Berardi nije bauk, jeste imao gol i asistenciju, ali nisam primetio da je bauk.
Nije znao da odgovori na pitanje zbog čega je Crvena zvezda večeras imala toliko podređenu ulogu u duelu sa Sasuolom.
– Zašto smo bili toliko inferiorni i zbog čega smo taktički podbacili? To je pitanje za šefa, ne znam sta bih vam odgovorio – zaključio je Ristić.
The post CRVENO-BELI SLEŽU RAMENIMA: Poslednji meč Kataija za Zvezdu? Evo šta on kaže o tome… appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KATAI: Nismo šutnuli u okvir gola, ne znam da li idem ili ostajem u Zvezdi!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Avg.2016, 08:25

Kao i svi ostali fudbaleri Crvene zvezde tako ni Aleksandar Katai protiv Sasuola nije bio na nivou prethodnih mečeva u crveno-belom dresu...Mnogo više se očekivalo od kapitena kluba koji je, doduše, jedini i pokušavao da promeni nešto na terenu...- Šta reći posle ovakvog poraza? Nismo imali šut...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.