CRNOGORCI NE PRAŠTAJU Ivanić i Stojković ostali bez poziva za reprezentaciju

Izvor: 011vodič.com, 27.Avg.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNOGORCI NE PRAŠTAJU Ivanić i Stojković ostali bez poziva za reprezentaciju

Fudbaleri Crvene zvezde Filip Stojković i Mirko Ivanić nisu dobili poziv u reprezentaciju Crne Gore od novog selektora Faruka Hadžibegića, nakon što su otkazali nastup protiv kosovske selekcije u Podgorici pre dva meseca.
Ivanić i Stojković su, kao i tadašnji selektor Crne Gore, a sada Srbije Ljubiša Tumbaković, odbili su da igraju protiv tzv. Kosova i tako verovatno “zatvorili vrata” u crnogorskom timu.
Za prijateljski meč protiv Mađarske i protiv Češke u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za EURO 2020. nema ni štopera Partizana Igora Vujačića, koji je bio na spisku za junsku akciju, ali je tu njegov klupski saigrač Aleksandar Šćekić.
Crna Gora čeka Mađarsku 5. septembra u Podgorici, a pet dan kasnije na istom stadionu Češku.

The post CRNOGORCI NE PRAŠTAJU Ivanić i Stojković ostali bez poziva za reprezentaciju appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Ivanić i Stojković ostali bez poziva u reprezentaciju CG

Izvor: RTS, 27.Avg.2019

. Fudbaleri Crvene zvezde Filip Stojković i Mirko Ivanić nisu dobili poziv u reprezentaciju Crne Gore od novog selektora Faruka Hadžibegića, nakon što su otkazali nastup protiv kosovske selekcije u Podgorici pre dva meseca.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.