ČOVEK KOJI JE PROMENIO ISTORIJU ZVEZDE: Zvezdan Terzić prvi put BEZ DLAKE NA JEZIKU samo za Kurir otkriva sve detalje velikog uspeha crveno-belih!

Izvor: Kurir, 01.Sep.2018, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČOVEK KOJI JE PROMENIO ISTORIJU ZVEZDE: Zvezdan Terzić prvi put BEZ DLAKE NA JEZIKU samo za Kurir otkriva sve detalje velikog uspeha crveno-belih!

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, napravio je veliku stvar u novijoj istoriji Crvene zvezde. Klub koji je 1991. godine bio evropski i svetski prvak ušao je prvi put u grupnu fazu Lige šampiona. Ove jeseni u Beograd dolaze PSŽ, Liverpul i Napoli.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezdan Terzić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Terzić: "Šaćiri će u grotlu 'Marakane' biti manji od makovog zrna"

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2018, 10:23

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić kazao je da ne očekuje nikakve provokacije od strane Džerdana Šaćirija kada Liverpul bude gostovao na "Marakani"...U opširnom intervjuu koji je dao za "Kurir", generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić govorio je o svim aspektima velikog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.