CENA NEŠTO MANJA OD MILION EVRA: Krilo napušta Crvenu zvezdu i napada Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 17:28

CENA NEŠTO MANJA OD MILION EVRA: Krilo napušta Crvenu zvezdu i napada Ligu šampiona

Nova destinacija...

Pojedine lige završile su takmičenje uprkos pandemiji kronavirusa, a pored Superlige Srbije okončano je prvenstvo u Slovačkoj gde je titulu odbranio Slovan iz Bratislave.

Sada je na timu iz Bratislave da sklopi tim koji bi trebalo da napadne jedan od dva evropska takmičenja. Za to je potrebno pojačati tim, to jest dovesti adekvatna pojačanja.

Milan se probudio pred kraj Serije A, ređa pobede, blizu je Lige Evrope, a biće još bliže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako večeras (21.45) pobedi kao gost direktnog konkurenta Napoli. Biće to težak posao pošto Napoli u poslednjih pet kola ima četiri trijumfa. Kec je ovde 2,20, dvojka 3,30, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Milan.

Kako "MaxBet sport" nezvanično saznaje, želja Slovana je domaći igrač iz redova Crvene zvezde – Erik Jirka. Krilni napadač završava misiju u Poljskoj gde je od januara nosio dres Gornjika.

Plan je da se brzonogi napadač vrati u Beograd i ponovo obuče dres Crvene zvezde i pokuša da se kod Dejana Stankovića izbori za mesto u timu.

To nije baš lak posao zbog broja stranaca. Realna opcija je prodaja Slovaka ili nova pozajmica, pošto mu ugovor sa crveno-belima traje do 2022. godine.

Cena je 700 hiljada evra, što svakako u ovom trenutku nije realno da Slovan plati, te bi verovatno opcija bila prvo pozajmica, a potom pravo preče kupovine ako Jirka ponovi partije iz Poljske.

Erik Jirka je u Ekstraklasi odigrao 15 utakmica za Gornjik i postigao je četiri gola.

Pre toga nosio je dres Radničkog iz Niša za koji je takođe postigao četiri gola.

Videćemo hoće li Erik Jirka praviti društvo srpskom tandemu Aleksandar Čavrić i Dejan Dražić (vraća se sa pozajmice iz Zaglebja).
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.