Bugarin provocira navijače Zvezde modifikovanim citatom

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2016, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarin provocira navijače Zvezde modifikovanim citatom

Fudbaleri Ludogoreca potpuno zasluženo eliminisali su Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ali nisu baš svi iz delegacije bugarskog šampiona bili veliki u pobedi.

Naš narod ima izreku “u pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi”, ali ona očigledno nije prešla bugarsku granicu pošto je direktor Ludogoreca izvesni Angel Petričev likovao parafrazirajući čuvenu rečenicu Milojka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Pantića posle čuvene utakmice protiv Bajerna u Beogradu.

- Nebo se večeras nije otvorilo. Ili bar ja to nisam video... Ništa tamo nije strašno, bilo smo bolji i zasluženo idemo dalje - kazao je Petričev, a prenosi Informer.

Tačno je da se nebo na Svetog Iliju 2016. godine nije otvorilo na stadionu "Rajko Mitić", ali teško da će se ikada u istoriji tako "otvoriti" u Razgradu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dan posle izbacivanja Zvezde, gazda Ludogoreca preuzima fudbalskog velikana

Izvor: Telegraf.rs, 03.Avg.2016

Vlasnik Ludogoreca Kiril Domusčijev napokon je dočekao svojih pet minuta!..Ne toliko zbog toga što je njegov klub izbacio Crvenu zvezdu, koliko zbog činjenice da će mu se ispuniti velika želja - preuzeće CSKA iz Sofije čiji je veliki navijač odmalena. Svakako velikana bugarskog fudbala...Tako...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.