Branko Lazić priznao šta ga je najviše zabolelo u Tel Avivu

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Lazić priznao šta ga je najviše zabolelo u Tel Avivu

Mnogi govore o promašaju Bilija Berona, ali problem je na drugoj strani.

Crvena zvezda je u Tel Avivu doživela drugi poraz u prva tri kola Evrolige, ali ishod je mogao da bude i drugačiji, bez obzira što crveno-beli nisu nijednom uspeli da povedu.

Tomićev tim je izborio produžetak, a Bili Beron je promašio šut i za pobedu u regularnom toku meča.

Ipak, posle meča, kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Branko Lazić ističe da ga nešto drugo boli posle ove utakmice sa Makabijem.





''Ne boli me toliko taj šut, koliko sve ono što se dešavalo pre toga. Da smo veći deo meča igrali kao u poslednjoj četvrtini, taj šut nam verovatno ne bi ni trebao.







Dakle, veći je problem što uglavnom nismo bili na visini zadatka i zbog toga ostaje najveći žal. Taj naš odnos, to me najviše boli.







Da je taj šut Berona i ušao, opet bismo pričali o otvaranju utakmice i našem odnosu'', istakao je Lazić, a prenosi ''Žurnal''.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.