Branko Lazić: Verujte u nas

Izvor: RTS, 13.Avg.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Branko Lazić: Verujte u nas

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić govorio je o reprezentaciji i očekivanjima pred novu sezonu crveno-belih.
"Bez obzira što imamo vrlo malo vremena na raspolaganju od dolaska sa Kopaonika, i pred početak "Trofeja Beograd" želeo sam svakako da dođem i obiđem momke i upoznam se sa novim stručnim štabom. Atmosfera je radna, odlična, i samo tako neka nastave. Ja ću im se sigurno priključiti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << potpuno spreman, kao i uvek", istakao je Lazić koji je imao i zvanični debi za reprezentaciju u ubedljivoj pobedi Srbije nad Grčkom.

Veliki borac i u svakom smislu pravi vođa na terenu je nezamenjivi šraf u crveno-beloj mašineriji. S toga sa novim ugovorom je stigla i kapitenska traka za koju Lazić kaže da predstavlja veliku čast.
"Uloga kapitena je velika čast. Nova uloga mi nije u potpunosti nepoznata jer sam do sada imao status zamenika i znam veoma dobro koja je njena težina. Trudiću se da opravdam ukazano poverenje i da svojim primerom na najbolji način pokažem mladim igračima, koji će predstavljati okosnicu novog tima, šta znači dres Crvene zvezde", rekao je Lazić koji se potom osvrnuo na novi tim Crvene zvezde.
"Spadam među najiskusnije, ali tu je i Milko, a sada nam se pridružio i Marko. Nas trojica smo puno toga prošli u karijerama i mislim da ćemo imati šta da naučimo mlade saigrače. Zvezdini ciljevi su uvek oni najviši, a ja sam siguran da ćemo napornim radom uspeti da dođemo do nivoa koji zahteva borba na tri fronta", rekao je Lazić.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.