Božović: Utakmica protiv Metalca će biti teška

Izvor: Beta Video, 24.Jul.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović: Utakmica protiv Metalca će biti teška

BEOGRAD- Govoreći o Metalcu, trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović je naveo da ekipa iz Gornjeg Milanovca nije pokazala svoju pravu snagu u prvom kolu protiv Partizana, kada je izgubila sa 0:4. ``Mislim da nisu pokazali pravu snagu u utakmici sa Prtizanom. Bilo je to prvo kolo, velika vrućina. Biće to sasvim druga ekipa u utakmici protiv nas, mislim da će nam biti teško``, rekao je on i dodao da se ``njegova ekipa podiže``. (CH4)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Božović: Nezasluženo smo gubili protiv OFK

Izvor: Beta Video, 24.Jul.2015

BEOGRAD- ``Mislim da smo nezasluženo gubili u prvom poluvremenu protiv OFK, oni su dva puta prešli centar i dali nam dva gola. Primili smo dva naivna gola, pravili neshvatljive greške, ali dešava se, radićemo na tome. Mislim da se ekipa podiže``, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.