Vanić: Dolazi velikan ali verujem u uspeh Metalca

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2015, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanić: "Dolazi velikan ali verujem u uspeh Metalca"

Šef stručnog štaba Metalca Nenad Vanić nada se da će njegova ekipa uspeti da ostvari povoljan rezultat u duelu sa Crvenom zvezdom u drugom kolu Superlige Srbije.

Trener fudbalera Metalca Nenad Vanić rekao je danas za agenciju Beta da očekuje spektakl na stadionu u Gornjem Milanovcu i beskompromisno angažovanje svakog igrača svoje ekipe u nameri da se ostvari povoljan rezultat protiv Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u drugom kolu Superlige Srbije.

"Dolazi nam u goste fudbalski velikan i u izvanrednom ambijentu verujem u povoljan rezultat, a nadam se da moji igrači neće podleći atmosferi na tribinama i imenu protivnika", rekao je Vanić.

On je naglasio da je za Metalac povoljan svaki rezultat izuzev poraza i da očekuje zanimljivu fudbalsku predstavu.

U nedelju, u okviru drugog kola fudbalskog prvenstva Srbije, u Gornjem Milanovcu gostuje Crvena zvezda što izaziva ogromno interesovanje širom rudničko-takovskog kraja.

Fudbaleri Metalca prvi put će kao superligaši biti domaćini i igrati utakmicu pred svojim navijačima, jer su prethodnih sezona kada su bili članovi elite igrali u Kragujevcu i Čačku, pošto u Gornjem Milanovcu nisu imali svoj teren.

Utakmica drugog kola Superlige Srbije između Metalca i Crvene zvezde igraće se u nedelju od 19.00.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je namešteno Partizan - Metalac? Iz Milanovca poručuju: Imate pravo da sumnjate i proverite, ali to su budalaštine

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2015

„Mi smo u Beogradu igrali čistog srca, ali smo načinili greške koje su nas koštale rezultata“, rekao je trener Nenad Vanić..Trener Metalca Nenad Vanić izjavio je da njegovu ekipu očekuje veoma težak susret protiv Crvene zvezde u drugom kolu Superlige Srbije...„Posle ubedljivog poraza koji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zvezda želi da nastavi seriju dobrih rezultata

Izvor: Akter, 24.Jul.2015, 12:46

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je danas da njegova ekipa želi da nastavi seriju dobrih rezulata i u predstojećoj utakmici protiv Jagodine u Super ligi Srbije i najavio da će u tom duelu odmoriti nekolicinu prvotimaca.."Partizan igra na svom stadionu i želimo još jedan dobar meč,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.