Da li je namešteno Partizan - Metalac? Iz Milanovca poručuju: Imate pravo da sumnjate i proverite, ali to su budalaštine

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2015, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je namešteno Partizan - Metalac? Iz Milanovca poručuju: Imate pravo da sumnjate i proverite, ali to su budalaštine

„Mi smo u Beogradu igrali čistog srca, ali smo načinili greške koje su nas koštale rezultata“, rekao je trener Nenad Vanić

Trener Metalca Nenad Vanić izjavio je da njegovu ekipu očekuje veoma težak susret protiv Crvene zvezde u drugom kolu Superlige Srbije.

Posle ubedljivog poraza koji smo pretrpeli od Partizana (0:4) nije lako pripremati se za predstojeću utakmicu. Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je odlična ekipa, ali ćemo pružiti maksimum na terenu kako bismo izborili pozitivan rezultat“, kazao je Vanić.

Trener milanovačkog superligaša očekuje veoma dobru atmosferu u nedelju, ali i podršku publike koja će, kako je rekao, biti 12. igrač na terenu.

On je istakao da će imati sve fudbalere na raspolaganju pošto, posle pauze, može da nastupa i štoper Boško Dopuđa.

Na pitanje kako komentariše to što je Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost podneo Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zahtev za proveru osnova sumnje da je „nameštena“ utakmica između Partizana i Metalca, Vanić je rekao da je to „budalaština“.

Imaju pravo da sumnjaju i proveravaju. Mi smo u Beogradu igrali čistog srca, ali smo načinili greške koje su nas koštale rezultata“, kazao je Vanić.

Susret između Metalca i Crvene zvezde biće odigran u nedelju, 26. jula, na stadionu u Gornjem Milanovcu sa početkom u 19 sati.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanić: Igramo čistog srca uvek, pa i protiv crveno-belih

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2015

Trener fudbalera Metalca Nenad Vanić izjavio je da njegovu ekipu očekuje veoma težak susret protiv Crvene zvezde u 2. kolu Super lige Srbije...- Posle ubedljivog poraza koji smo pretrpeli od Partizana nije lako pripremati se za predstojeću utakmicu, Zvezda je odlična ekipa, ali ćemo pružiti maksimum...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.