Božinović: Policija radi opsežnu kriminalističku istragu napada

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Avg.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božinović: Policija radi opsežnu kriminalističku istragu napada

Hrvatski ministar unutrašnjih poslova Davor Božinović izjavio je u subotu da policija sprovodi opsežnu kriminalističku istragu napada na Srbe tokom utakmice Crvene zvezde kao i da su već podnete neke prekršajne i jedna krivična prijava, prenela je agencija Hina.

Božinović je rekao da je jutros uhapšena jedna osoba koja se sumnjiči da je pre dva dana 70-ogodišneg čoveka pretukla i vređala na nacionalnoj osnovi.

"Ove napade treba osuditi, kao i svako >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nasilje. Sve institucije države, pogotovo one koje se brinu za javni red i sigurnost treba da deluju promptno i učinkovito, a policija je pokazala da deluje efikasno, što će činiti i ubuduće", rekao je Božinović novinarima u Žutoj Lokvi.

U mestima Uzdolj i Đevrske su u sredu napadnuti Srbi koji su u kafiću gledali utakmicu Crvene zvezde i švajcarskog Jang bojsa.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Uhapšena osoba zbog napada na Srbina u Viškovu

Izvor: B92, 24.Avg.2019

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović izjavio je da je u subotu ujutru uhapšena osoba koja se dovodi u vezu s napadom na građanina u Viškovu...U Viškovu je, kako su mediji preneli, napadnut srpski povratnik Dobrivoje Arsić (70) koji živi u tom mestu, a napadnut je zbog sukoba...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.