Plenković u raspravi sa N1 o napadu kod Knina: Vi ste aktivista, a ne novinar

Izvor: Danas, 23.Avg.2019, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plenković u raspravi sa N1 o napadu kod Knina: Vi ste aktivista, a ne novinar

Hrvatski premijer Andrej Plenković ponovo se oglasio o napadu na Srbe u kafiću kod Knina. Iako je juče tvrdio da je reč o izolovanom incidentu, danas kaže da je taj napad unapred smišljen. Članak Plenković u raspravi sa N1 o napadu kod Knina: Vi ste aktivista, a ne novinar se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plenković u raspravi sa novinarom: Vi ste aktivista

Izvor: B92, 23.Avg.2019

Zagreb -- Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je da je on taj koji će da reaguje na određene stvari, i da to neće diktirati ni mediji ni iko drugi...On je to rekao odgovarajući na pitanje novinara da li smatra da je njegova jučerašnja reakcija bila mlaka, kada je rekao da je napad na građane...

Nastavak na B92...

Policija uhapsila osobu u vezi sa napadom na Srbe kod Knina

Izvor: Danas, 24.Avg.2019, 14:43

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović komentarisao je napad na Srbe na kninskom području, preneo je HRT. Članak Policija uhapsila osobu u vezi sa napadom na Srbe kod Knina se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.