Borjanu trofej Ilija Pantelić

Izvor: RTS, 15.Dec.2017, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjanu trofej "Ilija Pantelić"

Golman Crvene zvezde Milan Borjan proglašen je za najkorisnijeg čuvara mreže jesenjeg dela Superlige u tradicionalnom izboru Sindikata "Nezavisnost" i SOS kanala.
Borjan je na 17 utakmica 11 puta sačuvao mrežu, primio šest golova, zaradio dva žuta kartona i sakupio ukupno 18 poena, dvostruko više od drugoplasiranog Zorana Popovića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Voždovca.

Trofej 'Ilija Pantelić uručio mu je njegov prvi trener Zdravko Bukarica, dok mu je u ime Sindikata 'Nezavisnost' i SOS kanala ručni sat predao idejni tvorac akcije Nebojša Petrović.
"Srećan sam što po drugi put osvajam trofej koji nosi ime legendarnog golmana Vojvodine i jugoslovenske reprezentacije. Prvi put sam ga osvojio kao golman niškog Radničkog. Rekao sam ljudima u klubu da tokom zime ne prihvataju nikakve ponude za moj transfer jer želim da ostanem do kraja sezone, da osvojim titulu sa Zvezdom i da ponovo budem u konkurenciji za ovo laskavo priznanje", rekao je Borjan na svečanosti u "Princip pabu" na Senjaku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borjan najbolji golman Super lige

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2017

Golman Crvene zvezde Milan Borjan proglasen je za najkorisnijeg čuvara mreže jesenjeg dela Superlige u tradicionalnom izboru Sindikata "Nezavisnost" i SOS kanala...Borjan je na 17 utakmica 11 puta sačuvao mrežu, primio šest golova, zaradio dva žuta kartona i sakupio ukupno 18 poena, duplo više...

Nastavak na Vesti-online.com...

Ko je najbolji golman Super lige?

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2017

U tradicionalnom izboru za najkorisnijeg golmana domaćeg šampionata danas je uručena nagrada...Velika se polemika vodi ko je najbolji golman domaćeg šampionata...Neko će reći da je to Vladimir Stojković, čuver mreže Partizana koji je primao pohvale sa svih strana, posebno od fudbalera Crvene...

Nastavak na Sportske.net...

"Ove zime ne idem iz Zvezde"

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2017

Golman Crvene zvezde Milan Borjan proglasen je za najkorisnijeg čuvara mreže jesenjeg dela Superlige u tradicionalnom izboru Sindikata "Nezavisnost" i SOS kanala..Borjan je na 17 utakmica 11 puta sačuvao mrežu, primio šest golova, zaradio dva žuta kartona i sakupio ukupno 18 poena, duplo više...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.