Borjanu trofej Ilija Pantelić za najboljeg golmana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Dec.2017, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjanu trofej "Ilija Pantelić" za najboljeg golmana

Golman Crvene zvezde Milan Borjan proglašen je za najkorisnijeg čuvara mreže jesenjeg dela Superlige u tradicionalnom izboru Sindikata "Nezavisnost" i SOS kanala.

Borjan je na 17 utakmica 11 puta sačuvao mrežu, primio šest golova, zaradio dva žuta kartona i sakupio ukupno 18 poena, duplo više od drugoplasiranog Zorana Popovića iz Voždovca.

Trofej 'Ilija Pantelić, uručio mu je njegov prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << trener Zdravko Bukarica, dok mu je u ime Sindikata 'Nezavisnost' I SOS kanala ručni sat predao idejni tvorac akcije Nebojša Petrović.

"Srećan sam što po drugi put osvajam trofej koji nosi ime legendarnog golmana Vojvodine i jugoslovenske reprezentacije. Prvi put sam to učinio kao golman niškog Radničkog. Rekao sam ljudima u klubu da tokom zime ne prihvataju nikakve ponude za moj transfer jer želim da ostanem do kraja sezone, da osvojim titulu sa Zvezdom i da ponovo budem u konkurenciji za ovo laskavo priznanje", rekao je Borjan na svečanosti u "Princip pabu" na Senjaku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.