Izvor: RTS, 11.Mar.2022, 01:12

Borjan za RTS: Dižemo glavu gore i spremamo se za revanš

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je nakon poraza od Rendžersa u Glazgovu da srpska ekipa nije iskoristila svoje šanse, kao i da je skupo platila greške, ali da se nada drugačijem ishodu u revanšu.
Kapiten Crvene zvezde istakao je da je utakmica sa Rendžersom bila veoma specifična.

"Sve je ovo fudbal, imali smo naše šanse, nismo ih iskoristili, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nismo smeli da primimo golove posle prekida", prvi su utisci Borjana nakon meča.
"To je sve fudbal, idemo dalje, dižemo glavu gore, da se pripremimo za revanš, da probamo da pobedimo i prođemo dalje. Nije se namestilo danas, ja sam preponosan na ekipu kako su odigrali, hvala navijačima koji su nas podržali", dodaje kapiten Zvezde. 
Borjan ističe da očekuje pun stadion u revanšu. 
"Nadam se punoj Marakani i uz njen huk se nadam da ćemo da prođemo dalje", poručuje Borjan. 
Revanš meč na stadionu "Rajko Mitić" igra se za sedam dana. 
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ohi: Morao sam bolje – da pobedimo u Beogradu i prođemo dalje

Izvor: B92, 11.Mar.2022

Fudbaleri Crvene zvezde doživelu su ubedljiv poraz protiv Rendžersa u Glazgovu (0:3), ali su imali šanse koje su ostale neiskorišćene...Među onima koji je promašivao bio je i Norvežanin Ohi koji ističe da ekipa naprosto nije imala sreće..."U prvom poluvremenu nismo imali sreće. Promašili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.