Borjan u klinču sa Donarumom: Dali bismo vam gol iz kornera VIDEO

Izvor: B92, 26.Feb.2021, 17:55

Borjan u klinču sa Donarumom: Dali bismo vam gol iz kornera VIDEO

Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan i kolega iz Milana Đanluiđi Donaruma imali su zanimljivu scenu na "San Siru".

Oni su u samom finišu utakmice ušli u sukob u momentu kada španski sudija Hesus Mansano nije dozvolio Zvezdi korner i poslednju šansu za prolaz u osminu finala Lige Evrope.

"Pitao me je zašto se bunim, odgovorio sam mu da je to zato što znam da bismo im dali drugi gol, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a vi ste srećni jer ste bili uplašeni da izvedemo taj korner. Pokačili smo se, ali smo se ispred svlačionice zagrlili i pozdravili", otkrio je Borjan novinarima.

Raspravu je opisao kao čar fudbala.

"Sve što se dešava na terenu, ostaje na terenu, posle kada se uđe u svlačionicu život ide dalje", stavio je tačku Borjan.

Borjan je govorio i o tome koliko je Crvena zvezda porasla, da može da igra sa najvećim timovima Evrope, da je sledeći korak na toj sceni povratak u Ligu šampiona i još dosta toga...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.