Borjan pozvao delije: Da vidimo prelepu sliku Marakane

Izvor: B92, 23.Maj.2023, 23:58

Borjan pozvao "delije": Da vidimo prelepu sliku "Marakane"

Golman Crvene zvezde Milan Borjan je siguran u sjajnu podršku sa tribina na preostala dva meča do kraja sezone.

Crveno-bele najpre očekuje finale Kupa, a potom i proslava titule 28. maja na stadionu "Rajko Mitić“.

"Ponosan sam na šestu uzastopnu titulu, koju sam osvojio od dolaska u klub. Nije uvek bilo lako, ali smo znali da u svakom trenutku imamo podršku naše nejvernije publike. Na teren >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izlazimo sa mišlju da je naš zadatak da usrećimo ljude koji su došli na stadion, a time ćemo se voditi i na preostale dve utakmice. Očekuje nas finale kupa, izuzetno bitan meč, kojim bismo zaokružili još jednu istorijsku sezonu. Posle samo tri dana je i poslednje kolo Superlige Srbije, kada ćemo proslaviti 34. titulu, verujem u sjajnoj atmosferi i pred ispunjenom Marakanom", istakao je Borjan.

Kapiten crveno-belih poziva sve zvezdaše da pokažu da imaju veliko srce, učestvuju u akciji kluba i obezbede barjake od čije će prodaje deo novca biti doniran za infuzomate.

"Ulaz je besplatan, nadamo se i lepom vremenu, kako bi navijači mogli u potpunosti da uživaju. Klub je pokrenuo sjajnu akciju, kojom potvrđujemo da smo društveno-odgovorni. Želimo da vidimo prelepu sliku Marakane kao što je to bilo prethodne godine i koreografiju sa barjacima koja je fenomenalna. Prodaja barjaka ima i humanitarni karakter, što je izuzetno značajno, zato pozivam sve zvezdaše da obezbede rekvizit na vreme, budu deo proslave 34. titule, pokažu humanost i potvrde veličinu naše crveno-bele porodice", zaključio je Borjan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.