Borjan potpisao za Ludogorec, debituje već protiv Liverpula (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2014, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan potpisao za Ludogorec, debituje već protiv Liverpula (VIDEO)

Milan Borjan, nesuđeno pojačanja Crvene zvezde u minulom prelaznom roku, bio je strpljiv što se tiče pronalaska novog kluba i to mu se isplatilo. Reprezentativac Kanade potpisao je za Ludogorec i debitovaće već protiv Liverpula na Enfild u Ligi šampiona.

Naime, prvi golman Vlado Stojanov je suspendovan, drugi naš Ivan Čvorović je povređen, treći je mladi i neiskusni Argilaški, pa klub iz Razgrada nije hteo da rizikuje u debitantskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sezoni u evropskoj eliti već je eksresno pronašao rešenje.

Borjan je već sklopio dogovor sa Sarajevom, ali je poziv Ludogoreca i šansa da učestvuje u Ligi šampiona sve promenilo.

“Hvala na šansi u Ludogorecu, za poverenje koje su mi ukazali vlasnik, trener i stručni stab. Jedva čekam duel sa Liverpulom i nadam se da ćemo pobediti. Moramo da budemo pozitivni. Zašto da idemo tamo sa mislima da ćemo da izgubimo? Pa ova ekipa je eliminisala Partizan u prethodnoj rundi”, podsetio je Borjan i dodao da je svestan da ga čeka borba za mesto među stativama Lude šume.

Za dolazak Borjana u Ludogorec zaslužan je Uroš Golubović, bivši defanzivac koji sada radi kao skaut u klubu.

Borjan je stajao između stativa Rada i Sivaspora, pre toga u juniorima Boke juniors i River Plate, a pažnju Bugara je skrenuo u maju kada je u prijateljskom meču u Austriji blistao na golu Kanade i protiv njih izvukao 1:1.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.