Borjan ostaje u Zvezdi do 2023. godine

Izvor: Beta, 02.Feb.2019, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan ostaje u Zvezdi do 2023. godine

Golman Crvene zvezde Milan Borjan ostaće u tom fudbalskom klubu do 2023. godine, potvrdio je danas generalni direktor Zvezdan Terzić."Razgovarali smo sa Borjanom i sve je dogovoreno, ostaje u Crvenoj zvezdi još četiri i po godine. Ugovor će biti potpisan čim se vratimo u Beograd. Borjan će završiti karijeru u Zvezdi", rekao je Terzić, preneo je sajt Zvezde.Borjan je, posle Milana Pavkova, Filipa Stojkovića i Vujadina Savića, još jedan igrač koji će produžiti ugovor sa crveno-belima ove zime. On je do sada odigrao 75 utakmica za Crvenu zvezdu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Zvezdan Terzić

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nije samo novi ugovor, Borjan oduševio navijače još jednom odlukom!

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2019

Dakle, više i definitivno nema bojazni za navijače crveno-belih da će sjajni golman otići u inostranstvo! Ali, ne samo ove godine....Golman Crvene zvezde Milan Borjan ostaće u tom fudbalskom klubu do 2023. godine, potvrdio je danas generalni direktor Zvezdan Terzić..."Razgovarali smo sa Borjanom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.