Izvor: RTS, 22.Jul.2021, 15:45

Borjan: Puna stadion melem za ranu iz meča protiv Kairata

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u meču sa Kairatom rezultatom 2:1, ali već sledeće srede, izabranike Dejana Stankovića čeka revanš susret. Kapiten Milan Borjan siguran je da će njegova ekipa pokazati svoje pravo lice naredne nedelje.
Između ta dva meča protiv Kairata, Crvenu zvezdu u subotu od 21 čas očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meč sa lučanskom Mladosti, a kapiten Milan Borjan, svestan negativnog rezultata, ipak veruje u što puniju "Marakanu" za vikend.

"Poljuljani smo posle poraza u Kazahstanu i ne bežimo od odgovornosti. Bila je teška utakmica, Kairat je dobra ekipa i na kraju se meč završio pozitivno po njih, ali čekamo revanš u kom sam siguran da ćemo biti bolji nego juče."
"Dešavalo se i ranijih godina da „sporije" krenemo, pa uhvatimo zalet. Nažalost, u revanšu nećemo igrati pred publikom, i baš zato nam treba podrška svih zvezdaša u subotu. Uželeli smo se igre pred punim stadionom".
Veruje Borjan u početak pobedničkog niza već protiv Mladosti, kao i u pune tribine, što bi moglo da se odrazi pozitivno na ekipu pred revanš meč sa Kairatom.
"Verujem u sebe i saigrače. Kažem, svesni smo da utakmica protiv Kairata nije bila kako treba, ali uverevam da to nije prava slika našeg tima i da možemo bolje od toga, što smo pokazali i u prethodnim sezonama, a pogotovo u prošloj."
"Želimo da protiv Mladosti započnemo novi pobednički niz, i upravo zato nam treba podrška svih Delija. Da napunimo stadion protiv Mladosti, da nam te slike ostanu u glavi za Kairat i da budemo što bolji. Zajedno smo jači", zaključio je Borjan.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BORJAN POSLE KAIRATA: Poljuljani smo, nije to bila naša prava slika

Izvor: Kurir, 22.Jul.2021

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan veruje da je njegov tim sposoban da eliminiše Kairat iz kalifikacija za Ligu šampiona i uverava da igra u porazu 1:2 nije bila prava slika crveno-belih.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.