Borjan: Moramo da napadnemo Liverpul na Marakani

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2018, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan: Moramo da napadnemo Liverpul na Marakani

Golman Crvene zvezde Milan Borjan posle poraza u Liverpulu 4:0 rekao je da nije lako kada se u dva meča primi 10 golova, ali da veruje da će ekipa pokazati karakter na Marakani.

- Teško je kad na dve utakmice primiš 10 golova, ali Bože moj... Ovo je Liga šampiona. Odigrali smo mnogo bolje nego u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Parizu, a našim greškama primili golove. Nedostaje iskustva, bili smo autsajderi i dali smo sve od sebe- rekao je Borjan novinarima u Liverpulu.

Kako je naveo, učiniće sve da u preostale tri utakmice zabeleže bar jednu pobedu.

- Mi smo mlada ekipa i moramo da pokažemo karakter, da napadnemo Liverpul na "Marakani"- poručio je Borjan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

OVO JE NEKA LIGA IZNAD: Fudbaleri Zvezde u Liverpulu nisu šutnuli u okvir gola rivala, a odbrana još jednom u LŠ bila nemoćna

Izvor: Večernje novosti, 25.Okt.2018

Borjan: Mlada smo ekipa, ali moramo da pokažemo jači karakter, čak i protiv najboljih AKO će izvući pouke iz poraza i okrenuti se neugodnoj Mačvi, jer je prvenstvo najvažnije, fudbaleri Zvezde bi mogli stvarno da se zapitaju šta to mogu da nauče iz drugog teškog udarca...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.