Borha: Prija mi uloga centralnog napadača

Izvor: Blic, 27.Jan.2012, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borha: Prija mi uloga centralnog napadača

Napadač Crvene zvezde Kristijan Borha priznao je da mu više odgovora uloga centralnog napadača na koju trener Robert Prosinečki pokušava da ga prekomanduje u dosadašnjem delu priprema.

"Da. Šef mi je namenio novu ulogu. To za mene nije ništa novo. U Brazilu sam igrao kao centralni napadač. Mislim da mogu najviše da pružim na mestu koje je najbliže golu. Ipak, igraću gde god mi Robi kaže. Prioritet mi je da ispunim sve zadatke šefa stručnog štaba", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jasan je Borha.

Kolumbijac uvek ističe koliko mu znači podrška publike.

"Za mene je sjajno kad na prijateljskim mečevima vidim hiljadu navijača koji nas podržavaju i žele da pomognu. Znam da jesen nije bila na očekivanom nivou, a podrška ne izostaje. Znam i da navijači žele mnogo, mnogo više i zato ćemo se svi zajedno potruditi još više u nastavku šampionata. Lično ću uvek davati maksimmum i to je osnov uspeha", kaže Borha.

Zvezdin napadač se nada da će pojačanja značajno podići nivo igre crveno-belih.

"Neću ja mnogo da pričam o temama koje su za trenera. Utakmice su tek počele i rano je pričati o novim igračima i o izgledu novog tima Crvene zvezde. U svakom slučaju od novih igrača se očekuje da povećaju kvalitet. Verujem da ćemo biti bolji na proleće", kaže Borha i dodaje:

"Pred nama su važne utakmice, u borbi smo za kup Srbije i ja lično jedva čekam mečeve sa Partizanom koji su uvek kvalitetni i emotivni", zaključio je za kraj Kolumbijac.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Borha: Jedva čekam mečeve sa Partizanom

Izvor: Sportal.rs, 27.Jan.2012

Prve kontrolne utakmice Crvene zvezde na zimskim pripremama kazuju da će Kristijan Borha dobiti novu ulogu u prolećnoj polusezoni. Trener Robert Prosinečki dodelio je Kolumbijcu mesto centralnog napadača, što je i igrao uglavnom tokom karijere.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.