Borac oterao Zvezdu u produžetke, ipak bez iznenađenja [foto]

Izvor: JužneVesti.com, 16.Feb.2018, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borac "oterao" Zvezdu u produžetke, ipak bez iznenađenja [foto]

Protivno svim očekivanjima, branilac titule na Kupu Radivoja Koraća bio je na korak od eliminacije u četvrtfinalu, ali su u poslednjim trenucima uspeli da izjednače i izbore se za produžetak. Tu su košarkaši Crvene zvezde ipak bili bolji od neverovatno borbenog i motivisanog Borca i rezulatom 85:79 izborili se za polufinale sa FMP-om.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Đoković za SK: Razlika u igri, novcu...

Izvor: N1 televizija, 16.Feb.2018

Košarkaš čačanskog Borca Ilija Đoković izjavio je da je u meču protiv Crvene zvezde ipak presudilo iskustvo evroligaškog tima...Košarkaši Crvene zvezde posle produžetka pobedili su Borac sa 85:79 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća...Čačani su od prvog minuta pružili odličan otpor evroligašu....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.