Bomba na vidiku, Zvezdi ponuđen dvostruki osvajač Serije A sa Juventusom!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020, 20:46

"Bomba" na vidiku, Zvezdi ponuđen dvostruki osvajač Serije A sa Juventusom!

Dosta će fudbalera biti nuđeno Partizanu i Crvenoj zvezdi ovog leta jer su daleko interesantniji nego što je to bio slučaj pre par godina.

Crvena zvezda bi mogla da bude interesantan klub mnogim igračima koji su već prošli nešto u evropskom fudbalu, pre svega zbog činjenice  da su dve sezone uzastopno igrali Ligu šampiona.

Kako saznaje "Mondo", Mauricio Isla bi mogao da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedan od njih.

Isla je Čileanac koji ima 32 godine, igra na poziciji zadnjeg veznog ili desnog beka, a do sada je igrao u Fenerbahčeu gde je bio sasvim solidan.

Tri godine je proveo u Turskoj gde je stigao iz Juventusa sa kojim je Isla osvojio dve titule prvaka Italije.

Ugovor mu je istekao i naredna stanica bi mogla da bude - Marakan.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Iskusni Čileanac ponuđen Zvezdi

Izvor: RTS, 05.Jul.2020, 10:55

Bivši fudbaler Juventusa i čileanski reprezentativac Mauricio Isla ponuđen je srpskom šampionu Crvenoj zvezdi. . Čileanac, koji je sa ”starom doamom” osvojio dva Skudeta i koji je poslednje tri sezone bio standardan u Fenerbahčeu, dovodi se u vezu sa najtrofejnijim...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.