Bobi za B92: Sreća na strani Galate

Izvor: B92, 22.Nov.2014, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi za B92: Sreća na strani Galate

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović kaže za B92 da crveno-beli nisu imali sreće u porazu od Galatasaraja.

“Igrali smo veoma dobro, ali u poslednjoj četvrtini nam je popustila koncentracija. Još je vruća glava, ne mogu detaljnije da analiziram meč, znam samo da smo ispustili šansu. Oni su imali više sreće, mislim da je na kraju to presudilo“, rekao je Marjanović.

“Mogli smo i mi posle da rešimo utakmicu u produžetku, ali nismo, šta je tu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je. Mislim da je meč bio odličan za gledanje, pravi evroligaški“, dodao je centar crveno-belih, koji meč završio sa indeksom korisnosti 39 (23 poena i 17 skokova).

Galatasaraj je posle dva produžetka pobedio Zvezdu u Istanbulu sa 110:103. Obe ekipe sada imaju skor 3-3, ali crveno-beli će biti u prednosti u slučaju istog skora jer su u Beogradu slavili 76:68.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.