Bobi za B92: Sreća na strani Galate

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović kaže za B92 da crveno-beli nisu imali sreće u porazu od Galatasaraja.

Izvor: SO

Petak, 21.11.2014.

23:13

Default images

“Igrali smo veoma dobro, ali u poslednjoj četvrtini nam je popustila koncentracija. Još je vruća glava, ne mogu detaljnije da analiziram meč, znam samo da smo ispustili šansu. Oni su imali više sreće, mislim da je na kraju to presudilo“, rekao je Marjanović.

“Mogli smo i mi posle da rešimo utakmicu u produžetku, ali nismo, šta je tu je. Mislim da je meč bio odličan za gledanje, pravi evroligaški“, dodao je centar crveno-belih, koji meč završio sa indeksom korisnosti 39 (23 poena i 17 skokova).

Galatasaraj je posle dva produžetka pobedio Zvezdu u Istanbulu sa 110:103. Obe ekipe sada imaju skor 3-3, ali crveno-beli će biti u prednosti u slučaju istog skora jer su u Beogradu slavili 76:68.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: