Boaćijeva poruka legendarnom fudbaleru - Igrao je i za Juve i za Vojvodinu! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaćijeva poruka legendarnom fudbaleru - Igrao je i za Juve i za Vojvodinu! (video)

Zvezdin napadač ponovo se oglasio na Tviteru, ali ne na temu svog potencijalnog transfera.

I dok brojni mediji spekulišu o ponudama za najboljeg strelca Crvene zvezde, Ričmond Boaći i dalje uživa u odmoru, a povremeno se oglašava na Tviteru.

Najnoviji povod da to učini bio je 37. rođendan Stefana Apije, dugogodišnjeg reprezentativca i kapitena Gane, svojevremeno i fudbalera Juventusa, a koji je karijeru završio 2012. godine, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << epizode u Vojvodini.

''Najskromniji i najpoštovaniji čovek koga znam u Gani. Bio je strelac sjajnih golova. Srećan rođendan legendi Juventusa i bivšem kapitenu 'Blek Starsa', Stefanu Apiji'', napisao je Boaći.

-

The most humble and respected man I know in Ghana football was a scorer of great goals. #HappyBirthday to @juventusfc 🇬🇭 legend & former #BlackStars captain, Stephen Appiah. https://t.co/Q7N1m0Sge3

— R. Boakye-Yiadom (@Boakye_Yiadom9) December 24, 2017
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.