Boaći Zvezdin do 2021!

Izvor: Mondo, 31.Avg.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći Zvezdin do 2021!

Napadač Ričmond Boaći se posle nekoliko meseci vraća u Crvenu zvezdu, nezvanično za milion i po evra obeštećenja kineskom Đangsu Suningu.

Foto: MN Press

Ričmond Boaći, napadač iz Gane, bio je član Crvene zvezde do marta ove godine. Tada je prodat kineskom klubu Đangsu Suning.

Ali, posle samo nekoliko meseci, Boaći se vraća na stadion "Rajko Mitić"!

Generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je posle plasmana crno-belih u grupnu fazu Lige šampiona najavio povratak 25-godišnjeg Boaćija, što je danas i realizovano, potpisivanjem trogodišnjeg ugovora.

Dakle, iako je tokom leta bilo reči o pozajmici, Boaći se vraća u Zvezdu kao otkupljen igrač!

Napadač iz Gane je bio prodat za 5,5 miliona evra, a sada se, prema nezvaničnim informacijama, vratio za samo milion i po.

Boaći je prvobitno pojačao Crvenu zvezdu januara 2017, kao pozajmljen igrač italijanske Latine, a kada je ovaj trećeligaš prošlog leta bankrotirao, klub iz Ljutice Bogdana uspeo je da potpiše ugovor sa Boaćijem kao slobodnim fudbalerom do 2020. godine.

Za Zvezdu je postigao 39 golova na 48 utakmica.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisao Boaći!

Izvor: MozzartSport.com, 31.Avg.2018

Ričmond Boaći ponovo u Crvenoj zvezdi! Napadač iz Gane vratio se na stadion Rajko Mitić posle samo šest meseci, a dres srpskog šampiona nosiće kao pozajmljen igrač Đengsu Suninga, saznaje MOZZART Sport. Boaći će ozbiljno pojačati konkurenciju na gorućoj poziciji najisturenijeg igrača...

Nastavak na MozzartSport.com...

Boaći zahvalan Kinezima, evo kako se oprostio (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018, 15:02

Povratnik u redove FK Crvena zvezda Ričmond Boaći iskoristio je priliku da se na Tviteru oprosti od svog dosadašnjeg kluba...Novi-stari član fudbalskog kluba Crvena zvezda Ričmond Boaći napustio je Đangsu Suning posle samo šest meseci...Kinezi su krajem februara platili Zvezdi 5.5 miliona evra...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.