Boaći: Verovali u pobedu i na poluvremenu

Izvor: B92, 02.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći: Verovali u pobedu i na poluvremenu

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći, izjavio da je njegov tim verovao u trijumf i posle zaostatka na poluvremenu.

Zvezda je golovima u finišu preko Nemanje Milunovića i Boaćija, ranije i izjednačujućim Miloša Vulić, slavila nad grčkim timom i upisala prvu pobedu ove sezone u Ligi šampiona.

"Neverovatna pobeda, hvala Bogu što nam je podario ovu pobedu. Nije lako igrati protiv Olimpijakosa, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali smo na kraju uspeli da dođemo do tri boda", rekao je Boaći za RTS posle utakmice.

Napadač iz Gane rekao je da su svi verovali u preokret nakon prvih 45 minuta i vođstva gostiju preko Rubena Semeda.

"Ko ne veruje u pobedu, ne može da uspe. U svlačionici uvek verujemo da možemo sve. Zato imamo ove neverovatne igrače koji se bore do kraja i zato smo stigli do ove neverovatne pobede", rekao je Boaći.

Crveno-beli nastup u Ligi šampiona nastavljaju gostovanjem Totenhemu u Londonu 22. oktobra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.