Blat: Radonjić je među najpotcenjenijima u Evropi

Izvor: B92, 13.Okt.2016, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blat: Radonjić je među najpotcenjenijima u Evropi

Trener Darušafake Dejvid Blat nahvalio je Crvenu zvezdu i trenera Dejana Radonjića posle trijumfa turske ekipe na startu Evrolige.

Darušafaka je savladala Zvezdu u hali ’Aleksandar Nikolić’ sa 73:70, iako je tokom meča imala zaostatak od čak 16 poena.

„Zvezda? Sjajna, sjajna, sjajna grupa momaka. Igraju odlično. Dejan Radonjić je sjajan trener. Jedan od najpotcenjenijih trenera u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Evropi. Ovo je sjajna ekipa biće oni dobro“, rekao je Blat za Sportklub po završetku susreta.

On je istakao da će sezona u najjačem evropskom takmičenju biti izuzetno zanimljiva.

„Šesnaest najboljih timova u Evropi igra u Evroligi i biće mnogo ovakvih utakmica. Nadam se da ćemo više pobediti nego izgubiti“.

Potom je analizirao meč i veliki preokret koji su načinili u nastavku.

„Mnogo smo pojačali odbranu u drugom poluvremenu. Očajno smo krenuli, ali smo se na kraju skupili i izuzetno sam ponosan na svoje momke“, zaključio je Blat.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.