Bivši fudbaler Zvezde se prisetio kako su crveno-beli prošli put eliminisali Jang Bojs

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši fudbaler Zvezde se prisetio kako su crveno-beli prošli put eliminisali Jang Bojs

Neće utakmica između Jang Bojsa i Crvene zvezde u sredu biti prvi okršaj ta dva tima u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Igrali su crveno-beli protiv Švajcaraca i pre 15 godina, a tada su posle dosta teškog meča u Bernu, trijumfom u Beogradu prošli dalje.
Kvota u MaxBetu na pobedu Vitorula protiv Astre je 2.25.
Tada je >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na terenu bio sadašnji trener omladinaca Zvezde, Slavoljub Đorđević. On se prisetio dvomeča iz 2004. godine.
– Jang Bojs je tada, kao i danas, bio veoma kvalitetan protivnik. U napadu ih je predvodio Stefan Šapuiza, bili su najbolji tim Švajcarske i znali smo da će biti teško. Gubili smo 2:0 na gostovanju sve do završnice utakmice kad je Žigić sa dva pogotka doneo remi i vratio nas u život. Značajno nam je poraslo samopouzdanje pred susret u Beogradu, borili smo se muški, sa mnogo energije i obezbedili plasman u sledeću rundu pred domaćom publikom – rekao je Đorđević i dodao:
– Sličan izazov je i pred aktuelnom generacijom. Naboj je još veći jer se direktno odlučuje o učesniku grupne faze Lige šampiona. Naša prednost je što smo domaćini u revanšu i veoma je važno da susret u Beograd dočekamo sa povoljnim rezultatom u Švajcarskoj. Bilo bi sjajno da ne primimo gol, a savršen ishod bi predstavljala pobeda.
Snagu izabranika Vladana Milojevića nekadašnji štoper vidi u kompaktnosti i jedinstvu, a razlog da sa još više naboja gleda naredne izazove voljenog kluba za Đorđevića je činjenica da bi uspehom prvog tima izlazak na internacionalnu pozornicu obezbedili i njegovi učenici.
Vlada dobra atmosfera u timu, a ekipa ima iskustvo u evropski susretima. Veoma smo kvalitetni kao tim, a iz grupe uvek iskoči pojedinac. Siguran sam da su svi naši fudbaleri motivisani i da će neko posebno inspirisan da nam donese radost bilo da je to Boaći, Marin, Borjan ili neko četvrti. Naravno, ulog dodatno raste sa činjenicom da plasman u Ligu šampiona omogućava i našim omladincima plasman u Evropu što je dragoceno iskustvo za mlade talente, stručni štab i Zvezdinu školu uopšte – izjavio je Đorđević.

The post Bivši fudbaler Zvezde se prisetio kako su crveno-beli prošli put eliminisali Jang Bojs appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jang Bojs u Bernu definitivno bez prvog strelca, Zvezdu napada Nsame i traži prvi gol u Evropi

Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2019

Uzmite sve probleme Crvene zvezde sa povredama i suspenzijama i pomnožite sa dva i otprilike ćete videti kako je treneru Jang Bojsa Gerardu Seoaneu uoči prvog meča plej-ofa za Ligu šampiona. Dok u Bernu još čekaju na informacije o status Miralema Sulejmanija danas je postalo i definitivno jasno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.