Bivši fudbaler Zvezde Miloš Drobnjak izvršio samoubistvo

Izvor: Vesti-online.com, 16.Apr.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši fudbaler Zvezde Miloš Drobnjak izvršio samoubistvo

On je izvršio samoubistvo u ponedeljak, a tek danas je pronađeno njegovo beživotno telo.

Bivši fudbaler Miloš Drobnjak (41) izvršio je samoubistvo, a kako je objavio Telegraf, pronađen je obešen u Ugrinovcima.

Nekadašnji fudbaler, koji je karijeru počeo u Crvenoj zvezdi u čuvenoj generaciji sa Dejanom Stankovićem, Pericom Ognjenovićem, Nenadom Lalatovićem, Goranom Drulićem... kasnije je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << seniorsku karijeru nastavio u Milicionaru, Spartaku, Budućnosti iz Podgorice, da bi zatim nastavio karijeru u Belorusiji, Bosni i Hercegovini, Poljskoj, Bugarskoj...

Penzionisao se 2009. godine, a poslednjih nekoliko godina vodio je bitku za život svoje supruge, koja se teško razbolela, pa je imao finansijske probleme i pokušavao je da obezbedi lečenje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Lalatovića potresla tragična vest pred meč s Partizanom

Izvor: Sportske.net, 17.Apr.2019, 10:07

Ostao je bez dugogodišnjeg prijatelja...Juče je u domaćim medijima snažno odjeknula vest da je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, 41-godišnji Miloš Drobnjak izvršio samoubistvo...Radi se o momku koji je u Zvezdinom mlađim kategorijama igrao u generaciji Perice Ognjenovića, Nenada Lalatovića,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.